1.Toate masinile oferite spre inchiriere sunt testate si verificate,calatoresti in siguranta alaturi de noi.

2.Masini in chirie  noi cu kilometri putini (Iti oferim spre inchiriere doar masini noi, putin circulate, cu kilometri putini si in perfecta stare).

3.Masini curate, bine intretinute(Ne angajam sa oferim spre inchiriere doar masini curate, impecabile, foarte bine intretinute).

4.Modalitati de plata variate(Iti oferim posibilitatea de a alege metoda de plata ideala pentru tine: plata cash, plata cu card de debit sau de credit sau plata OP).

5. Rezervare cu sau fara avans (Poti rezerva o masina fara a fi nevoie sa achiti un avans. Masina va fi pregatita si te va astepta la ora, data si locatia selectata).

6.Livrari non stop (Livram masinile non-stop acolo unde iti doresti: acasa sau direct in Aeroportul Chisinau).

7.Returnarea depozitului pe loc (Iti returnam garantia pe loc, imediat dupa livrarea masinii, indiferent daca ai achitat cash sau cu card de debit sau card de credit).

8.Doar masini cu aer conditionat.(Calatoresti in deplin confort, indiferent de masina pe care doresti sa o inchiriezi. Toate masinile noastre au aer conditionat).

9. Masini verificate tehnic (Verificam din punct de vedere tehnic masinile din parc inainte de fiecare livrare, pentru a ne asigura ca sunt in perfecta stare).

10. Masini in termenul de garantie.(Masinile noastre se afla inca in termenul de garantie oferit de producator si au toate reviziile efectuate la zi).

12. Fara taxa de parcare la aeroport (Suportam noi taxa de parcare pentru masinile livrate sau returnate la aeroport. Nu vei achita nimic in plus fata de suma facturata).

13. Lanturi de zapada (In sezonul rece masinile sunt echipate cu pneuri de iarna si iti punem la dispozitie si lanturi pentru zapada, pentru a circula in siguranta).

14. Auto la schimb (In cazul unui eveniment neplacut, iti oferim posibilitatea de a inlocui masina inchiriata, astfel incat sa iti poti continua activitatea).

15. Tractare auto (In cazul unui eveniment neplacut, poti apela la serviciile noastre de tractare. Avem acoperire nationala si iti stam la dispozitie non stop).

16. O ora intarziere (Desi apreciem punctualitatea, iti oferim posibilitatea de a intarzia la predarea masinii cel mult o ora, gratuit).

17. Consultanta gratuita (Iti oferim consiliere pentru utilizarea masinilor si iti stam gratuit la dispozitie cu informatii pe toata perioada de inchiriere).

18. Foaie de parcurs (Masinile sunt pregatite si te asteapta sa pleci la drum).

19. GPS (Iti oferim posibilitatea de a inchiria echipamente si accesorii ).

20. Scaun auto p-u copil (Iti oferim posibilitatea de a inchiria echipamente).

22. Preturile pentru inchirieri pe termen lung sunt negociabile

23. 5% reducere pentru rezervari online facute din timp

24. Oferta de fidelitate (Oferim 10% reducere din pretul de inchiriere al unei masini pentru persoanele care au inchiriat mai mult de 3 masini pe o perioada de 6 luni).

 

25. Posibilitatea de a Inchiriera masini cu sofer