Noutați

Fii la curent cu ultimile noastre noutați, și oferte speciale de care poți beneficia

Oferte speciale rent a car Chisinau

17 October 2019

In ceea ce priveste inchirierea masinilor pe termen scurt si mediu, cele mai bune oferte le puteti gasi in perioada februarie - aprilie si octombrie - decembrie, cand se pot oferi discounturi de pana la 25% la anumite modele de masini.

Vezi detalii

Inchirieri masini in Chisinau

04 October 2019

La fel ca si majoritatea firmelor de rent a car din lume si AutoTop solicita clientilor un depozit de siguranta in cazul in care masina este avariata pe perioada inchirierii. Inainte de a inchiria o masina trebuie sa aveti in vedere cateva detalii privitoare la garantie:

Vezi detalii

Ura, ne-am mutat în oficiu noi !

23 September 2019

Peste 83 % din flota AutoTop Rent A Car este reprezentată de MAŞINI NOI, cu puţini km! Toate autoturismele închiriate au REVIZIILE LA ZI! Apelaţi cu încredere la serviciile AutoTop Rent A Car! www.autotop.md gsm.+37379777432

Vezi detalii

!!! Sarbatori linistite alaturi de Compania de #inchirieri #auto #AUTOTOP

24 January 2019

!!! Sarbatori linistite alaturi de Compania de #inchirieri #auto #AUTOTOP: top destinatii din Moldova de explorat la volanul unei #masini de #inchiriat. Un nou mod de a va bucura de sarbatori: apeland la serviciile #rent a #car oferite de #AutoTop.

Vezi detalii

Inchirierea masinilor pe timpul iernii

22 January 2019

Atunci cand vreti sa inchiriati o masina in sezonul de iarna, trebuie sa fiti atent la cateva aspecte importante. Cele mai importante aspecte sunt:

Vezi detalii

Află mai multe despre noi

23 December 2018

Aututop este o companie care oferă servicii de închiriere auto în Chișinău, ce pune la dispoziția ta o gamă largă de vehicule. Flota noastră cuprinde o gamă largă de autoturisme, atent selectate potrivit cerințelor clienților.

Vezi detalii

Ofertă specială

Închiriază mai mult de 5 zile și beneficiază de o reducere de 10 %

Reducerea valabilă pentru luna ianuarie, februarie, martie

Completează formularul și benefeciază de ofertă specială