Noutați

Fii la curent cu ultimile noastre noutați, și oferte speciale de care poți beneficia

În contextul epidemiei de Coronavirus!

15 April 2020

În contextul epidemiei de Coronavirus, preturile pentru cei ce doresc sa închirieze pe perioade intre 5 și 30 zile încep de la 10 euro pe zi. ***Oferta este supusa unor termene și condiții. Pentru aceasta oferta, cereți informații suplimentare la telefon 079777432 AutTop - Rent a Car se axeaza pe oferirea de servicii de inchirieri auto pe raza orasului Chisinau , si inchirieri auto in Moldova. Su...

Vezi detalii

Oferte speciale rent a car Chisinau

17 October 2019

In ceea ce priveste inchirierea masinilor pe termen scurt si mediu, cele mai bune oferte le puteti gasi in perioada februarie - aprilie si octombrie - decembrie, cand se pot oferi discounturi de pana la 25% la anumite modele de masini.

Vezi detalii

Inchirieri masini in Chisinau

04 October 2019

La fel ca si majoritatea firmelor de rent a car din lume si AutoTop solicita clientilor un depozit de siguranta in cazul in care masina este avariata pe perioada inchirierii. Inainte de a inchiria o masina trebuie sa aveti in vedere cateva detalii privitoare la garantie:

Vezi detalii

Ura, ne-am mutat în oficiu noi !

23 September 2019

Peste 83 % din flota AutoTop Rent A Car este reprezentată de MAŞINI NOI, cu puţini km! Toate autoturismele închiriate au REVIZIILE LA ZI! Apelaţi cu încredere la serviciile AutoTop Rent A Car! www.autotop.md gsm.+37379777432

Vezi detalii

!!! Sarbatori linistite alaturi de Compania de #inchirieri #auto #AUTOTOP

24 January 2019

!!! Sarbatori linistite alaturi de Compania de #inchirieri #auto #AUTOTOP: top destinatii din Moldova de explorat la volanul unei #masini de #inchiriat. Un nou mod de a va bucura de sarbatori: apeland la serviciile #rent a #car oferite de #AutoTop.

Vezi detalii

Inchirierea masinilor pe timpul iernii

22 January 2019

Atunci cand vreti sa inchiriati o masina in sezonul de iarna, trebuie sa fiti atent la cateva aspecte importante. Cele mai importante aspecte sunt:

Vezi detalii

Află mai multe despre noi

23 December 2018

Aututop este o companie care oferă servicii de închiriere auto în Chișinău, ce pune la dispoziția ta o gamă largă de vehicule. Flota noastră cuprinde o gamă largă de autoturisme, atent selectate potrivit cerințelor clienților.

Vezi detalii

Ofertă specială

În contextul epidemiei, preturi reduse

Completează formularul și benefeciază de ofertă specială