În contextul epidemiei de Coronavirus, preturile pentru cei ce doresc sa închirieze pe perioade intre 5 și 30 zile încep de la 10 euro pe zi.
***Oferta este supusa unor termene și condiții. Pentru aceasta oferta, cereți informații suplimentare la telefon 079777432

AutTop - Rent a Car se axeaza pe oferirea de servicii de inchirieri auto pe raza orasului Chisinau , si inchirieri auto in Moldova. Suntem de parere ca tendinta de a cauta produse si servicii la preturi cat mai mici este una comuna tuturor oamenilor si mai mult decat justificata in contextul actualei economii de piata.

Pe acest principiu, compania AutoTop se straduieste sa puna la dispozitia clientilor o gama variata de masini de inchiriat la preturi sub medie. ieftine, tocmai pentru a castiga adeziunea unui segment cat mai mare.

Urmand cu atentie feed-backul oferit de clientii nostri zi de zi, AutoTop inchirieri auto  incearca permanent sa promoveze beneficii de natura a-si multumi si fideliza clientii si a castiga in acelasi timp un avantaj competitiv pe piata.