Despre Noi

       Autotop este o companie care oferă servicii de închiriere auto în Chișinău, ce pune la dispoziția ta o gamă largă de vehicule. Flota noastră cuprinde o gamă largă de autoturisme, atent selectate potrivit cerințelor clienților. Noi îți oferim vehicule la prețuri foarte mici și cu o mare varietate de modele, de la mașini compacte la microbuze.

       Compania autotop dispune de o echipă cu experiență vastă în domeniul de rent-a-car cât și în vânzări de autoturisme care îți stă la dispoziție pentru a-ți oferi cele mia bune servicii. Economic sau lux, diesel sau benzina, mini sau SUV, noi le avem pe toate tocmai pentru a satisface gusturi variate, chiar și a celor mai exigenți clienți. 

       Daca ești în căutarea unui raport calitate/preț onest atunci ai nimerit unde trebuie! În fiecare zi luptăm să oferim cea mai bună calitate la prețuri competitive. Ai mai închiriat masini de la noi? Acordăm o atentie deosebită în fidelizarea clienților asigurându-ne astfel că vei reveni cu plăcere la noi. 

       Suntem o companie tânara care a înregistrat o creștere rapidă în servicii de închiriere auto în Chișinău. Ne-am dat seama repede că succesul în afaceri este strâns legat de gradul de satisfactțe al clientului. Pentru a ține pasul cu marile companii din domeniul închirierilor, îndeplinim întotdeauna așteptările cliențiilor prin corectitudine și seriozitate. Rezerva acum masina! E simplu! Oferim ce-i mai bun - pentru că tu ești mereu pe primul loc!