Atunci cand vreti sa inchiriati o masina in sezonul de iarna, trebuie sa fiti atent la cateva aspecte importante. Cele mai importante aspecte sunt: 

1. Alegeti intotdeauna o masina echipata cu anvelope de iarna. Toate masinile oferite de compania autotop spre inchiriere in sezonul de iarna vin echipate in mod corespunzator cu anvelope de calitate si performanta foarte buna. Rationamentul este simplu: anvelopele de iarna ofera o aderenta mult mai buna pe carosabilul acoperit cu zapada, polei sau umezeala. Sunt mult mai sigure, ofera posibilitate de control avansat al masinii (franare, viraje, manevre de parcare). La compania autotop siguranta dumneavoastra este primordiala, motiv pentru care masinile din parcul nostru auto sunt 100% pregatite pentru iarna.

2. Fiti atent la destinatia spre care doriti sa va indreptati.

Daca intentionati sa mergeti pe drumuri cu serpentine, altitudini mari, drumuri acoperite in general cu polei si zapada (chiar drumuri pietruite), alegeti o masina sigura pentru dumneavoastra si cei cu care calatoriti. Pentru comoditate, diversificare si pentru a raspunde cerintelor variate ale clientilor nostri, compania autotop detine un parc auto cu zeci de modele de masini. Aceasta este o performanta extraordinara pentru o firma de rent a car din Chisinau si arata dorinta noastra de a oferi servicii de top. Avand la dispozitie o gama atat de variata de masini, recomandarea noastra este sa alegeti modelul care se potriveste cel mai bine destinatiei dumneavoastra. Pentru maxim de siguranta si conform in timpul iernii, alegeti mai degraba o masina 4 x 4.

3. Cand preluati masina in timpul iernii rezervorul trebuie sa fie plin. De ce? Acest lucru va scuteste de a va opri la benzinarie pe vreme nefavorabila, de a pierde timpul si de a ramane blocat in trafic.

4. Firma de rent a car poate fi contactata la orice ora si in orice zi.

Iarna pot interveni o multime de lucruri ce necesita interventia sau sfatul firmei de rent a car (mai ales in cazul strainilor sau a moldovenilor plecati peste hotare care se intorc in concediu in Moldova). 

      Comania autotop detine un parc auto impresionant si va invitam sa va alegeti masina preferata pentru deplasarea pe care o planificati. Zapada si-a facut simtita prezenta si iarna de abia a inceput. Masinile noastre sunt bine pregatite pentru iarna. Profitati de toate avantajele de a fi clientul nostru!