!!! Sarbatori linistite alaturi de Compania de #inchirieri #auto #AUTOTOP: top destinatii din Moldova de explorat la volanul unei #masini de #inchiriat. Un nou mod de a va bucura de sarbatori: apeland la serviciile #rent a #car oferite de #AutoTop.

Este si mai neplacut daca veniti de la munca din strainatate si timpul dumneavoastra pentru a petrece sarbatorile alaturi de cei dragi este limitat.

Calatoria cu trenul sau avionul este cu siguranta mai rapida si comoda, insa odata ajunsi la destinatie doriti sa puteti calatori in diferite directii, fara a depinde de transportul public.

Solutia este simpla: puteti gasi #servicii de #inchirieri auto profesionale si prietenoase in toate destinatiile pentru vacanta de iarna din tara.

Compania #AutoTop pentru #masini de #inchiriat se gasesc in apropiere de #aeroport sau #gara, livram in toate orasele importante din tara, pentru ca vacanta dumneavoastra sa inceapa cu adevarat din clipa in care ati ajuns in Republica Moldova.

Fara timp pierdut, fara clauze si comisioane ascunse, #flota de #masini de #inchiriat echipata cu cauciucuri de iarna va asteapta, in Capitala , pentru a descoperi alaturi de familie cele mai diverse traditii de sarbatori.

gsm.+37379777432

www.autotop.md