0,0
(0 recenzii)
Ford Fusion 2019
Anul: 2019
Costul închirierii
1 - 4 zile
50 €
5 - 8 zile
38 €
9 - 14 zile
33 €
15 - 20 zile
28 €
21 - 28 zile
25 €
28 + zile
25 €
Caracteristicile tehnice
Motor:
1.5L
Transmisie:
Automata
Tip combustibil:
Benzina
Anul fabricației:
2019
Tip tracțiune:
Fata
Usi:
5
Locuri:
5
Echipament

Ford Fusion este o mașină sedan inovatoare, care îmbină un design contemporan cu tehnologii avansate, garantând performanță și confort ridicate.

În ceea ce privește specificațiile tehnice, Ford Fusion oferă diverse opțiuni, inclusiv motorul hibrid, permițându-vă să alegeți varianta care corespunde cerințelor dumneavoastră. Acest autovehicul oferă o dinamică excelentă și utilizează eficient combustibilul, ceea ce îl face atractiv atât pentru condusul în oraș, cât și pentru călătorii mai lungi.

Interiorul Ford Fusion este, de asemenea, orientat către confort și inovație. Un sistem de informații și divertisment modern, cu un ecran tactil mare, suport pentru smartphone-uri și sisteme de siguranță avansate, creează un spațiu optim pentru șofer și pasageri.

Centrul de chirie auto Chisinau Autotop.md oferă posibilitatea de a închiria Ford Fusion în Chișinău. Ne specializam în arenda masini Chisinau la prețuri accesibile și suntem gata să vă oferim consultații detaliate privind toate întrebările dumneavoastră. La noi veți găsi servicii de închiriere auto de înaltă calitate.

 

 

Arenda masini Econom class de la Autotop

Centrul de auto arenda Autotop vă oferă o gamă largă de mașini economice, ideale pentru călătorii scurte sau cu buget limitat.

Inchirieri masini Econom: Avantaje

Economisire de bani: Atunci când aveți nevoie de o mașină pentru plimbare rapidă în oraș sau o călătorie scurtă, închirierea unei mașini econom vă va ajuta să economisiți bani pe combustibil și închiriere. Modelele econom au un consum redus de combustibil, permițându-vă să economisiți bani pe costuri.

Spațiu și confort: Mașinile economice, în ciuda dimensiunilor compacte, oferă un interior spațios, unde șoferul și pasageri se vor simți confortabil. Scaunele confortabile și sistemele moderne de siguranță asigură o experiență de conducere plăcută și sigură.

Variație de modele: La centrul de auto arenda Autotop, oferim o varietate de modele economice de la producătorii de top. Puteți alege cel care se potrivește cel mai bine nevoilor și preferințelor dvs.

Servicii suplimentare și garanții:

Inchiriere masini de clasa Econom include un sistem flexibil de asigurare și asistență tehnică în caz de necesitate. Oferim, de asemenea, opțiuni de închiriere pe termen lung pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Inchiriere masini de clasa Econom la Autotop este o modalitate comodă și accesibilă de a vă deplasa, combinând economia de bani, confortul și fiabilitatea. Mașinile noastre sunt mereu gata pentru aventurile dvs, fie că este vorba de o plimbare în oraș sau de o călătorie pe distanțe lungi. Serviciile noastre de chirie auto sunt create pentru a face călătoria dvs. ușoară și plăcută.

 

 
Recenzii
0,0
(0 recenzii)
0,0
(0 recenzii)
Ford Fusion 2019
Anul: 2019
Costul închirierii
1 - 4 zile
50 €
5 - 8 zile
38 €
9 - 14 zile
33 €
15 - 20 zile
28 €
21 - 28 zile
25 €
28 + zile
25 €
Caracteristicile tehnice
Motor:
1.5L
Transmisie:
Automata
Tip combustibil:
Benzina
Anul fabricației:
2019
Tip tracțiune:
Fata
Usi:
5
Locuri:
5