0,0
(0 recenzii)
Ford Puma 2023
Anul: 2023
Costul închirierii
1 - 4 zile
55 €
5 - 8 zile
50 €
9 - 14 zile
45 €
15 - 20 zile
40 €
21 - 28 zile
35 €
28 + zile
32 €
Caracteristicile tehnice
Motor:
1.2L
Transmisie:
Automata
Tip combustibil:
Benzina
Anul fabricației:
2023
Tip tracțiune:
Fata
Usi:
5
Locuri:
5
Echipament

Ford Puma 2023 este un crossover compact de la producătorul auto american Ford, care combină un design elegant, tehnologii moderne și eficiență excelentă. Acest automobil este conceput pentru a satisface cerințele atât ale locuitorilor orașului, cât și ale iubitorilor de activități în aer liber.

Spațiu și confort: Cu toate dimensiunile sale compacte, interiorul Ford Puma oferă suficient spațiu și confort pentru pasageri și bagaje. Scaunele confortabile și materialele de înaltă calitate creează o senzație plăcută. Merită menționat în mod special portbagajul spațios, care face acest crossover funcțional și practic.

Motoare și performanță: Acest crossover oferă o varietate de motoare, inclusiv opțiuni pe benzină și hibride, permițându-vă să alegeți motorul potrivit în funcție de preferințele și nevoile dvs. Ford Puma se remarcă și prin economia sa de combustibil excelentă.

Arenda auto Ford Puma 2023 în Chișinău se face la centrul de chirie auto Autotop. Oferim închirieri auto de calitate în Chișinău la prețuri avantajoase. Puteți să ne contactați pentru consultanță gratuită cu privire la toate întrebările dvs.

 

Arenda masini SUV class de la Autotop

Centrul de auto arenda Autotop vă oferă o gamă largă de mașini de clasă SUV care îmbină puterea, confortul și încrederea pe drum. Indiferent dacă aveți nevoie de o mașină pentru vacanța în familie, o călătorie de afaceri sau aventuri în natură, mașinile noastre SUV oferă fiabilitate și performanță.

Inchiriere masini de clasă SUV: Avantaje

Versatilitate: Mașinile SUV sunt ideale pentru diverse scenarii. Ele asigură confort pentru călătorii lungi, spațiu pentru familie și prieteni, precum și capacitatea de a face față diferitelor condiții de drum, inclusiv drumurile off-road și cele de iarnă.

Spațiu și confort: Interiorul mașinilor de clasă SUV oferă confort maxim pentru pasageri și încărcătură. Vă puteți bucura de un cabin spațios, scaune înalte și o vizibilitate bună.

Tehnologie și siguranță: Mașinile noastre SUV sunt echipate cu soluții tehnologice moderne, inclusiv sisteme de infotainment, sisteme de navigație și o multitudine de sisteme de siguranță, cum ar fi sistemele de prevenire a coliziunilor și controlul de croazieră adaptiv.

Servicii suplimentare și garanții:

Inchiriere masini de clasă SUV include un sistem flexibil de asigurare și asistență tehnică în caz de necesitate. Oferim, de asemenea, opțiuni de închiriere pe termen lung pentru a satisface cerințele clienților noștri.

Inchiriere masini de clasă SUV la Autotop oferă ample posibilități pentru călătorii confortabile și sigure. Mașinile noastre SUV vă asigură manevrabilitate și încredere pe drum, făcându-le o alegere excelentă pentru toate tipurile de aventuri și călătorii. Încredințați-ne călătoriile dvs. și veți avea un partener de încredere în fiecare etapă.

 
 
Recenzii
0,0
(0 recenzii)
0,0
(0 recenzii)
Ford Puma 2023
Anul: 2023
Costul închirierii
1 - 4 zile
55 €
5 - 8 zile
50 €
9 - 14 zile
45 €
15 - 20 zile
40 €
21 - 28 zile
35 €
28 + zile
32 €
Caracteristicile tehnice
Motor:
1.2L
Transmisie:
Automata
Tip combustibil:
Benzina
Anul fabricației:
2023
Tip tracțiune:
Fata
Usi:
5
Locuri:
5