Masini in chirie în Chisinau
23 august, 2023

Parcul auto al centrului de chirie auto Autotop include cele mai bune modele de mașini, create pentru a face călătoria dumneavoastră de neuitat. Ne străduim să oferim combinația perfectă de stil, confort și performanță.

Lexus RX300: Lux și inovație

Lexus RX300 este o încarnare a eleganței și luxului. Acest automobil îmbină un design uimitor cu tehnologii de top. Liniile alungite și curbele elegante îi conferă un aspect exterior distinctiv, iar interiorul spațios oferă confort maxim atât pentru dumneavoastră, cât și pentru pasageri. În interior veți găsi funcții avansate precum un sistem multimedia cu ecran tactil, sistem de navigație, control de croazieră adaptiv și multe alte inovații care fac fiecare călătorie plăcută și satisfăcătoare.

Centrul Autotop oferă servicii de arenda auto in Chisinau pentru modelul Lexus RX300. Prețul chiriei pentru această mașină începe de la 75 de euro.

Kia Sportage: Dinamism și aspect practic

Kia Sportage este un crossover modern care îmbină designul elegant, caracteristicile dinamice și practicitatea. Cu aspectul său expresiv și interiorul spațios, veți obține nu doar plăcere în timpul condusului, ci și multe opțiuni pentru transportul de bagaje sau pasageri. Mașina este echipată cu sisteme de siguranță moderne, ceea ce face fiecare călătorie sigură și protejată.

Centrul Autotop oferă servicii de chirie auto in Chisinau pentru modelul Kia Sportage. Prețul chiriei pentru această mașină începe de la 33 de euro.

Skoda Kodiak: Spațiu și versatilitate

Skoda Kodiak e un SUV familial care se remarcă prin spațiu și versatilitate. Cu trei rânduri de scaune și un portbagaj generos, este ideal pentru familii mari sau grupuri de prieteni. Această mașină dispune de un interior confortabil, scaune comode și tehnologii avansate, ceea ce face fiecare călătorie o plăcere.

Centrul Autotop inchirieri auto, oferă servicii de arenda auto in Chisinau pentru modelul Skoda Kodiak. Prețul chiriei pentru această mașină începe de la 45 de euro.

Toyota RAV4: Fiabilitate și eficiență

Toyota RAV4 este un crossover compact cunoscut pentru fiabilitatea și eficiența sa. Această mașină este ideală pentru călătorii în oraș și excursii lungi. Este echipată cu sisteme avansate de siguranță, iar caracteristicile sale dinamice asigură o experiență de drum plăcută.

Centrul Autotop oferă servicii de arenda auto Chisinau pentru modelul Toyota RAV4. Prețul chiriei pentru această mașină începe de la 45 de euro.

Volkswagen Getta: Eleganță și dinamism

Volkswagen Getta este o combinație perfectă de eleganță și dinamism. Această mașină sedan compactă impresionează prin designul său stilat și calitatea înaltă a execuției. Atentia la detalii este evidentă atât în interiorul, cât și în exteriorul mașinii. Interiorul spațios este realizat din materiale de calitate și este echipat cu tehnologii avansate. Datorită motoarelor eficiente și a manevrabilității excelente, Volkswagen Getta oferă o experiență dinamică de drum care aduce adevărată plăcere.

Centrul Autotop oferă servicii de arenda auto Chisinau pentru modelul Volkswagen Getta. Prețul chiriei pentru această mașină începe de la 36 de euro.

Volkswagen Passat: Lux și confort

Volkswagen Passat - un simbol al luxului și confortului. Această mașină sedan oferă cel mai înalt nivel de stil și plăcere în timpul condusului. Cu designul său rafinat, interiorul expresiv și tehnologiile de ultimă generație, fiecare drum cu Volkswagen Passat devine o adevărată călătorie. Spațiul de cabină spațios, scaunele confortabile și multitudinea de opțiuni pentru adaptare fac din această mașină un companion ideal atât pentru întâlnirile de afaceri, cât și pentru călătoriile de familie.

Centrul Autotop oferă servicii de arenda auto in Chisinau pentru modelul Volkswagen Passat. Prețul chiriei pentru această mașină începe de la 30 de euro.

Hyundai Tucson: Stil și fiabilitate

Hyundai Tucson este un crossover care îmbină stilul și fiabilitatea. Cu designul său unic și linii expresive, atrage atenția pe drum. Interiorul spațios, materialele moderne și tehnologiile avansate fac conducerea unui Hyundai Tucson confortabilă și satisfăcătoare. Acest crossover are o bună manevrabilitate și capacitate excelentă de a aborda diverse tipuri de drumuri.

Centrul Autotop oferă servicii de arenda auto Chisinau pentru modelul Hyundai Tucson. Prețul chiriei pentru această mașină începe de la 40 de euro.

Toyota Camry: Lux și siguranță

Toyota Camry este un simbol al luxului și fiabilității. Acest sedan oferă o combinație de neegalat între eleganță și performanță. Designul său magnific, liniile fluide și materialele de înaltă calitate din interior creează o atmosferă de confort și stil. Cu sisteme avansate de siguranță și tehnologie de top, Toyota Camry asigură fiabilitate și protecție în fiecare etapă a călătoriei. Motorul performant și manevrabilitatea impecabilă adaugă încredere și plăcere în timpul conducerii.

Centrul Autotop oferă servicii de arenda auto in Chisinau pentru modelul Toyota Camry. Prețul chiriei pentru această mașină începe de la 50 de euro.

Skoda Octavia: Spațiu și versatilitate 

Skoda Octavia este o mașină familială care a devenit un simbol al spațiului și versatilității. Acest sedan îmbină un design elegant cu practicitatea. Cu spațiu de cabină mărit și portbagaj generos, Skoda Octavia este perfectă pentru călătorii în familie sau cu prietenii. Materialele de înaltă calitate din interior, funcțiile avansate și sistemele de siguranță progresive fac fiecare călătorie confortabilă și sigură.

Centrul Autotop oferă servicii de arenda auto Chisinau pentru modelul Skoda Octavia. Prețul chiriei pentru această mașină începe de la 26 de euro.

Ford Puma: Stil și energie

Ford Puma este un crossover care aduce stil și energie pe drumuri. Cu designul său îndrăzneț și estetică sportivă, Ford Puma se remarcă printre celelalte mașini. În interior, veți găsi scaune confortabile și tehnologii avansate, care adaugă plăcere fiecărei călătorii. Această mașină are, de asemenea, caracteristici excelente de performanță.

Centrul Autotop oferă servicii de arenda auto Moldova pentru modelul Ford Puma. Prețul chiriei pentru această mașină începe de la 34 de euro.

Toyota Corolla: Eleganță și fiabilitate în fiecare detaliu

Toyota Corolla este un simbol al eleganței și fiabilității în fiecare detaliu. Acest sedan oferă un design rafinat și o calitate înaltă a execuției. Proportiile și liniile modelului arată rafinat, iar interiorul reflectă atenția la detalii și confort. Cu tehnologii avansate și sisteme de siguranță, Toyota Corolla asigură fiabilitate în fiecare călătorie. Datorită motorului rezistent și manevrabilității sigure, Corolla este confortabil și plăcut de condus.

Centrul Autotop oferă servicii de chirie auto in Chisinau pentru modelul Toyota Corolla.  Prețul chiriei pentru această mașină începe de la 33 de euro.

Renault Capture: Stil și adaptabilitate

Renault Capture este un crossover care combină stilul și adaptabilitatea. Designul său modern și detaliile expresive îl fac vizibil pe drum. Capture oferă un interior confortabil cu posibilitatea de a fi adaptat la cerințe individuale. Spațios și versatil, Renault Capture este ideal pentru călătorii atât în oraș, cât și în afara lui. Acest crossover are, de asemenea, tehnologii moderne și sistem de siguranță inteligent.

Centrul Autotop oferă servicii de arenda auto md pentru modelul Renault Capture. Prețul chiriei pentru această mașină începe de la 33 de euro.

Kia Ceed: Dinamică și confort

Kia Ceed este un hatchback care combină dinamica și confortul într-un singur model. Cu designul său modern și dinamic, Ceed reprezintă un automobil elegant și practic. Interiorul este echipat cu tehnologii moderne și facilități, asigurând confort și plăcere atât pentru șofer, cât și pentru pasageri. Motoarele performante și manevrabilitatea bună adaugă confort la experiența de conducere pe Kia Ceed.

Centrul Autotop oferă servicii de  arenda auto in Chisinau pentru modelul Kia Ceed. Prețul chiriei pentru această mașină începe de la 25 de euro.

 

Fiecare dintre modelele prezentate mai sus oferă o experiență unică de conducere, îmbinând stil, fiabilitate și tehnologii avansate. Acestea asigură confort, siguranță și plăcere în fiecare călătorie, făcând-o specială și de neuitat.

Pentru arenda auto in Chisinau, puteți apela la Autotop. Oferim condiții avantajoase și prețuri accesibile, garantând un nivel înalt de profesionalism la fiecare etapă.