0,0
(0 recenzii)
Skoda Superb 2019
Anul: 2019
Costul închirierii
1 - 4 zile
48 €
5 - 8 zile
44 €
9 - 14 zile
40 €
15 - 20 zile
35 €
21 - 28 zile
33 €
28 + zile
30 €
Caracteristicile tehnice
Motor:
1.6L
Transmisie:
Automata
Tip combustibil:
Benzina
Anul fabricației:
2019
Tip tracțiune:
Fata
Usi:
5
Locuri:
5
Echipament

Skoda Superb - este un automobil care îmbină designul modern, tehnologiile avansate și nivelul de confort care îl face foarte popular în rândul sedanurilor.

În ceea ce privește specificațiile tehnice, Skoda Superb oferă o varietate de opțiuni, inclusiv motoare puternice cu benzină și motoare eficiente cu motorină. Acest lucru vă oferă o combinație excelentă de putere și economie de combustibil, asigurând capacități dinamice de conducere.

Interiorul Skoda Superb se concentrează asupra confortului și inovației. Cu un interior spațios, sisteme moderne de divertisment și soluții bine gândite în domeniul siguranței, acest sedan creează un mediu plăcut atât pentru șofer, cât și pentru pasageri.

Centrul de chirie masini Chisinau Autotop.md oferă posibilitatea de a închiria Skoda Superb  în Chișinău. Ne specializam în arenda automobile Chisinau la prețuri accesibile și suntem gata să vă oferim consultații detaliate privind toate întrebările dumneavoastră. La noi veți găsi servicii de închiriere auto de înaltă calitate.

 

Arenda masini Econom class de la Autotop

Centrul de auto arenda Autotop vă oferă o gamă largă de mașini economice, ideale pentru călătorii scurte sau cu buget limitat.

Inchirieri masini Econom: Avantaje

Economisire de bani: Atunci când aveți nevoie de o mașină pentru plimbare rapidă în oraș sau o călătorie scurtă, închirierea unei mașini econom vă va ajuta să economisiți bani pe combustibil și închiriere. Modelele econom au un consum redus de combustibil, permițându-vă să economisiți bani pe costuri.

Spațiu și confort: Mașinile economice, în ciuda dimensiunilor compacte, oferă un interior spațios, unde șoferul și pasageri se vor simți confortabil. Scaunele confortabile și sistemele moderne de siguranță asigură o experiență de conducere plăcută și sigură.

Variație de modele: La centrul de auto arenda Autotop, oferim o varietate de modele economice de la producătorii de top. Puteți alege cel care se potrivește cel mai bine nevoilor și preferințelor dvs.

Servicii suplimentare și garanții:

Inchiriere masini de clasa Econom include un sistem flexibil de asigurare și asistență tehnică în caz de necesitate. Oferim, de asemenea, opțiuni de închiriere pe termen lung pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Inchiriere masini de clasa Econom la Autotop este o modalitate comodă și accesibilă de a vă deplasa, combinând economia de bani, confortul și fiabilitatea. Mașinile noastre sunt mereu gata pentru aventurile dvs, fie că este vorba de o plimbare în oraș sau de o călătorie pe distanțe lungi. Serviciile noastre de chirie auto sunt create pentru a face călătoria dvs. ușoară și plăcută.

 
Recenzii
0,0
(0 recenzii)
0,0
(0 recenzii)
Skoda Superb 2019
Anul: 2019
Costul închirierii
1 - 4 zile
48 €
5 - 8 zile
44 €
9 - 14 zile
40 €
15 - 20 zile
35 €
21 - 28 zile
33 €
28 + zile
30 €
Caracteristicile tehnice
Motor:
1.6L
Transmisie:
Automata
Tip combustibil:
Benzina
Anul fabricației:
2019
Tip tracțiune:
Fata
Usi:
5
Locuri:
5