0,0
(0 recenzii)
Wolkswagen Passat 2019
Anul: 2019
Costul închirierii
1 - 4 zile
50 €
5 - 8 zile
45 €
9 - 14 zile
40 €
15 - 20 zile
37 €
21 - 28 zile
35 €
28 + zile
33 €
Caracteristicile tehnice
Motor:
1.4L
Transmisie:
Manuala
Tip combustibil:
Benzina
Anul fabricației:
2019
Tip tracțiune:
Fata
Usi:
5
Locuri:
5
Echipament
 • ABS
 • Computer de bord
 • Cruise control
 • Inchidere centralizata
 • Aer conditionat
 • Comenzi volan
 • Oglinzi retrovizoare ajustabile electric
 • Proiectoare ceata
 • Airbag-uri
 • Controlul stabilitatii (ESP)
 • Radio
 • MP3
 • Incalzire scaune fata
 • Oglinzi retrovizoare incalzite
 • Geamuri electrice 4
 • Volan reglabil

Volkswagen Passat 2019 este un reprezentant al clasei medii în gama de automobile Volkswagen, care îmbină confortul, fiabilitatea și calitatea superioară de execuție.

Specificații tehnice: Volkswagen Passat 2019 este disponibil cu diverse tipuri de motoare, inclusiv variante pe benzină și motorină, permițându-vă să alegeți cea mai potrivită opțiune în funcție de putere și economie. Mașina este echipată cu tracțiune față sau integrală, oferind o manevrabilitate excelentă și stabilitate pe drum.

Interior și confort: Interiorul Passat 2019 are un design atractiv și de înaltă calitate. Finisajele interioare și scaunele sunt confortabile, iar tehnologia modernă este prezentă în abundență. Pasagerii de pe bancheta din spate se pot bucura de spațiu și confort.

Arenda auto Volkswagen Passat 2019 în Chișinău se face la centrul de chirie auto Autotop. Oferim închirieri auto de calitate în Chișinău la prețuri avantajoase. Puteți să ne contactați pentru consultanță gratuită cu privire la toate întrebările dvs.

 

Arenda masini Business class de la Autotop

În lumea modernă, afacerile necesită mobilitate și flexibilitate. Pentru antreprenorii de succes și liderii corporativi, fiecare călătorie trebuie să fie impecabilă și confortabilă. Pentru astfel de clienți, centrul de chirie auto Autotop oferă servicii calitative de auto arenda. Înțelegem că în lumea afacerilor, timpul înseamnă bani, și de aceea garantăm că mașinile noastre vă vor oferi confort și experiențe de neuitat în fiecare călătorie.

De ce Autotop este cea mai bună alegere pentru dvs.?

Abordare individuală. Înțelegem că fiecare client este unic, și suntem pregătiți să vă oferim servicii de inchiriere masini în Chișinău în condiții individuale, inclusiv termeni flexibili și tarife avantajoase. Echipa noastră de profesioniști este întotdeauna gata să vă ajute să alegeți mașina perfectă pentru cerințele dvs.

Confort și lux. Când închiriați un automobil de la Autotop, puteți fi siguri că călătoria dvs. va fi cât se poate de confortabilă. Toate mașinile sunt echipate cu tapițerie de piele, control al climatului, sistem multimedia și alte facilități care vor face călătoria dvs. plăcută și productivă.

Serviciile noastre includ:

Chirie auto pe termen lung: Oferim condiții avantajoase pentru clienții care au nevoie de o mașină pentru o perioadă mai lungă de timp. Aceasta este soluția perfectă pentru oamenii de afaceri care lucrează în alt oraș sau țară.

Auto arenda cu șofer: Dacă aveți nevoie de un șofer, vă vom furniza un profesionist experimentat și de încredere care va asigura securitatea și confortul dumneavoastră în timpul călătoriei.

Asistență tehnică: Fiecare automobil trece printr-o verificare tehnică regulată, și în cazul oricăror probleme, puteți conta întotdeauna pe asistența noastră rapidă.

Arenda auto de la Autotop este o oportunitate de a face călătoria dvs. de afaceri memorabilă și de succes. Noi apreciem timpul și cerințele dvs. de afaceri, de aceea vă oferim doar cele mai bune mașini și servicii. Faceți următoarea călătorie confortabilă și luxoasă cu Autotop. Mașinile noastre sunt cheia succesului dvs.

 
Recenzii
0,0
(0 recenzii)
0,0
(0 recenzii)
Wolkswagen Passat 2019
Anul: 2019
Costul închirierii
1 - 4 zile
50 €
5 - 8 zile
45 €
9 - 14 zile
40 €
15 - 20 zile
37 €
21 - 28 zile
35 €
28 + zile
33 €
Caracteristicile tehnice
Motor:
1.4L
Transmisie:
Manuala
Tip combustibil:
Benzina
Anul fabricației:
2019
Tip tracțiune:
Fata
Usi:
5
Locuri:
5