0,0
(0 recenzii)
Toyota Corolla 2019
Anul: 2019
Costul închirierii
1 - 4 zile
40 €
5 - 8 zile
36 €
9 - 14 zile
33 €
15 - 20 zile
30 €
21 - 28 zile
28 €
28 + zile
26 €
Caracteristicile tehnice
Motor:
1.6L
Transmisie:
Automata
Tip combustibil:
Benzina
Anul fabricației:
2019
Tip tracțiune:
Fata
Usi:
5
Locuri:
5
Echipament
 • ABS
 • Computer de bord
 • Inchidere centralizata
 • Aer conditionat Climatizat
 • Oglinzi retrovizoare ajustabile electric
 • Proiectoare ceata
 • Airbag-uri
 • Controlul stabilitatii (ESP)
 • Radio
 • MP3
 • Oglinzi retrovizoare incalzite
 • Geamuri electrice 4
 • Volan reglabil

Toyota Corolla este o icoană în lumea automobilelor, reprezentând un sedan modern și de încredere care îmbină un design elegant, tehnologii de ultimă generație și o moștenire bogată în istoria auto, având un loc ferm în istoria globală a automobilelor.

În ceea ce privește specificațiile tehnice, Toyota Corolla oferă, printre altele, un motor pe benzină. Puteți alege automobilul care să se potrivească cerințelor dumneavoastră privind puterea și eficiența la consumul de combustibil. Indiferent de alegere, veți beneficia de fiabilitate și durabilitate, care au fost fundamentale pentru succesul mărcii Toyota.

Interiorul Toyota Corolla se remarcă prin confort și funcționalitate. Sistemele moderne de divertisment, scaunele confortabile și tehnologiile avansate de siguranță transformă fiecare călătorie într-o experiență plăcută și sigură. Acest automobil se bucură și de o manevrabilitate excelentă, fiind potrivit atât pentru condusul în oraș, cât și pentru călătoriile pe distanțe lungi.

Centrul de arenda auto in Chisinau Autotop.md oferă posibilitatea de a închiria Toyota Corolla în Chișinău. Ne specializam în inchiriere masina Chisinau la prețuri accesibile și suntem gata să vă oferim consultații detaliate privind toate întrebările dumneavoastră. La noi veți găsi servicii de închiriere auto de înaltă calitate.

 

Arenda masini Econom class de la Autotop

Centrul de auto arenda Autotop vă oferă o gamă largă de mașini economice, ideale pentru călătorii scurte sau cu buget limitat.

Inchirieri masini Econom: Avantaje

Economisire de bani: Atunci când aveți nevoie de o mașină pentru plimbare rapidă în oraș sau o călătorie scurtă, închirierea unei mașini econom vă va ajuta să economisiți bani pe combustibil și închiriere. Modelele econom au un consum redus de combustibil, permițându-vă să economisiți bani pe costuri.

Spațiu și confort: Mașinile economice, în ciuda dimensiunilor compacte, oferă un interior spațios, unde șoferul și pasageri se vor simți confortabil. Scaunele confortabile și sistemele moderne de siguranță asigură o experiență de conducere plăcută și sigură.

Variație de modele: La centrul de auto arenda Autotop, oferim o varietate de modele economice de la producătorii de top. Puteți alege cel care se potrivește cel mai bine nevoilor și preferințelor dvs.

Servicii suplimentare și garanții:

Inchiriere masini de clasa Econom include un sistem flexibil de asigurare și asistență tehnică în caz de necesitate. Oferim, de asemenea, opțiuni de închiriere pe termen lung pentru a satisface nevoile clienților noștri.

Inchiriere masini de clasa Econom la Autotop este o modalitate comodă și accesibilă de a vă deplasa, combinând economia de bani, confortul și fiabilitatea. Mașinile noastre sunt mereu gata pentru aventurile dvs, fie că este vorba de o plimbare în oraș sau de o călătorie pe distanțe lungi. Serviciile noastre de chirie auto sunt create pentru a face călătoria dvs. ușoară și plăcută.

 

Recenzii
0,0
(0 recenzii)
0,0
(0 recenzii)
Toyota Corolla 2019
Anul: 2019
Costul închirierii
1 - 4 zile
40 €
5 - 8 zile
36 €
9 - 14 zile
33 €
15 - 20 zile
30 €
21 - 28 zile
28 €
28 + zile
26 €
Caracteristicile tehnice
Motor:
1.6L
Transmisie:
Automata
Tip combustibil:
Benzina
Anul fabricației:
2019
Tip tracțiune:
Fata
Usi:
5
Locuri:
5